Saai ontwerp?

Of wij kantoren saai vinden om in te richten? Dat vroeg iemand een keer aan ons. We waren heel verbaasd en willen graag vertellen waarom.

Functionaliteit en actuele trends staan bij ons hoog in het vaandel om uw werkomgeving helemaal passend bij uw organisatie te maken. Bij het woord ‘trend’ wordt al snel gedacht aan kleur en vormgeving. Logisch en ook waar. We focussen naast de keuzes die hieruit zijn te maken ook op trends die ontstaan vanuit de huidige behoefte om werkzaamheden op een bepaald manier ten uitvoer te brengen. In de jaren 50 werkte men van 9 tot 5 op een vaste plek en had de grote baas een ruimte voor zichzelf met een secretaresse vlak bij. Voor sommigen lijkt dit nog steeds ideaal.

In veel organisaties is inmiddels een hoop veranderd en wordt er flexibel en activiteitgericht gewerkt. Een deel van ons weet al niet meer beter. Hierop volgen steeds weer nieuwe mogelijkheden die terugkomen in de indeling en inrichting van de werkomgeving.

Afhankelijk van interne trends bij u in het bedrijf die we waarnemen en onderzoeken kan op de inrichting van uw kantoor worden ingespeeld. Zo is ieder project maatwerk en is het dus nooit saai.

Naast de praktische aspecten heeft uw werkomgeving een uitstraling nodig die past bij wat u doet. Huisstijl en visie komen terug in een goed ontwerp voor uw interieur. Wij vinden het een voorrecht te mogen meedenken en ontwerpen een voor u inspirerende en functionele werkomgeving. Met Marts Design wordt het dus nooit en te nimmer saai.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Marts Design