Stichting Milieu Keurmerk

Stichting Milieu Keurmerk (SMK) ging verhuizen naar een nieuwe locatie in De Haag. Het gebouw werd casco opgeleverd. Marts Design had opdracht voor het ontwerp van de nieuwe locatie en de inrichting.

Het nieuwe kantoor had een grootte van circa 500 m2 en moest plaats bieden aan 30 tot 40 werkplekken. De belangrijkste eis was dat het ontwerp en de inrichting duurzaam moest zijn. Daarnaast wilde ze zoveel mogelijk transparantie door middel van het gebruik van glas. Het lunch- en keukengedeelte bestond volledig uit maatwerk, net als de balie. In het ontwerp hebben we zoveel mogelijk gewerkt met materialen en leveranciers waar SMK zelf de keurmerken voor heeft afgegeven. Zo is er bijvoorbeeld specifiek gekozen voor een bepaald type keuken omdat SMK voor deze keuken een keurmerk heeft afgegeven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Marts Design