Sens Academie

Hilversum | juli 2013 – september 2013.

Marts Design heeft voor SensDiem het interieur voor de nieuwe locatie in het Muziekpaviljoen ontworpen. De unit was casco (betonnen vloer, kale wanden). Het enige bestaande waren prachtige gietijzeren deuren naar de units toe. De rest was eenvoudig; systeemwanden met glas, systeemplafonds. Er is een nieuwe pvc-vloer met houtmotief in gekomen. De wanden zijn zoveel mogelijk wit gehouden. De layout bestond uit een grote kantoortuin met een centraal geplaatst lang bureau voor 10 personen (dit was bestaand en wilde SensDiem graag behouden, het bureau kon niet worden opgedeeld). Verder hebben we een nieuwe pantry ontworpen, twee aparte werkkamers voor directie met her- gebruikt meubilair en een grote vergaderkamer waar ook cursussen worden gegeven.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Marts Design