SBV Excelsior

Rotterdam | februari 2014 – september 2015.

Het ging voor de wind bij SBV Excelsior; het team kwam in de Eredivisie en dat betekende hoog tijd om het interieur van de business ruimte (1e etage) een flinke update te geven. Marts Design werd gevraagd mee te denken over een nieuw interieur. De ruimte bleek met de huidige lay-out niet efficiënt in te richten, daarom hebben we een voorstel gedaan om de bestaande lift te verplaatsen, de entree te vergroten en een dakopbouw te realiseren. We hadden al snel en go en we konden aan de slag! 

Door middel van twee schuifwandpanelen hebben we ervoor gezorgd dat de nieuwe business ruimte op te delen is in 3 aparte ruimten met elk een eigen bar. Halverwege het ontwerpproces en de voorbereidingen werd Marts Design gevraagd om ook de Brasserie op de begane grond ook direct onder handen te nemen. Marts maakte voor dit project het ontwerp (interieur en verbouwing), begeleidde het offertetraject, maakte de verbouwingstekeningen (o.a. voor de vergunningaanvragen) en deed tenslotte de bouwbegeleiding. 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Marts Design