Marts kantoor

Zoetermeer | april 2017 – september 2017.

Marts Projectmanagement was door groei toe aan een nieuw kantoor. Vanzelfsprekend is het interieur ontworpen door één van onze eigen designers. In onze keuzes voor de inrichting hebben we met verschillende zaken rekening gehouden. Onze collega’s zijn vaak bij klanten op locatie aan het werk dus het nieuwe kantoor moest een plek worden waar we prettig kunnen samenwerken en een gevoel van thuiskomen geven. Met diverse soorten activiteit-gerelateerde werkplekken en elektrisch verstelbare zit/sta-bureaus is dit goed gelukt.

Naast functionaliteit en uitstraling vinden we duurzaamheid erg belangrijk bij Marts, daarom hebben we voor een deel van ons meubilair gekozen voor gerecyclede materialen. De banken zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede stukken leer waardoor ze ook nog eens duurzaam in onderhoud zijn en de grote vergader/eettafel bestaat uit hergebruikte stukken hout. Erg trots zijn we op onze salontafel gemaakt van hergebruikte pallets en oude verhuisdekens.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Marts Design