Mondial Movers HQ

Mondial Movers is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor was er in de huidige situatie en binnen het huidige kantoor geen ruimte meer voor verdere uitbreiding. De aangrenzende entresol een mogelijke oplossing. Marts Design heeft onderzocht hoe we deze ruimte zo efficiënt mogelijk bij het kantoor konden betrekken en konden verbouwen tot kantoorruimte. Daarnaast moest de huidige kantoorruimte op een efficiëntere manier herschikt worden.

Om de entresol geschikt te maken als kantoorruimte is de vloer aangepast. Daarnaast waren er een aantal andere bouwkundige aanpassingen nodig zoals het slopen van een bestaande wand, het afwerken van de loods wanden, het creëren van een afgesloten printerruimte en het dichtzetten van de een ruimte aan de loods zijde met bestaande gevelelementen en glas. Verder moesten alle wanden (zowel nieuw als bestaand) geschilderd worden, kreeg het hele kantoor nieuwe tapijttegels en werd het systeemplafond van het bestaande kantoor vervangen. Voor de nieuwe inrichting is het huidige meubilair zoveel mogelijk hergebruikt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Marts Design