Interieurarchitectuur

Onze interieurarchitecten realiseren slimme, inspirerende en duurzame ontwerpoplossingen voor elk type interieur. Van woonkamer tot kantoorpand; van modern tot monumentaal; in binnen- en buitenland. Wij staan voor u klaar om uw interieurwensen realiteit te maken.

Kantoorinrichting

Naast het ontwerpen van een compleet interieur, kan Marts Design ook advies geven op het gebied van optimale kantoorinrichting of andere aspecten die hierbij komen kijken. Het is bewezen dat een functioneel en mooi ingericht kantoor de arbeidsproductiviteit verhoogd en zorgt voor tevreden medewerkers. En laat onze ervaring ons nu geleerd hebben dat succesvolle organisaties één ding gemeen hebben: tevreden en gemotiveerde werknemers.

Maatwerk meubilair

Soms voldoet standaard meubilair niet aan uw eisen, omdat het niet de funtionaliteiten heeft die u zoekt of omdat het niet matcht met wat u in gedachten heeft. Maatwerk is dan vaak de beste oplossing. Marts Design ontwerpt meubilair dat aan al uw eisen voldoet.

3D visualisaties

Een 3D-visualisatie is de perfect manier om een goed beeld te krijgen van uw nieuwe inrichting, renovatie of bouwproject. Anders dan een 2D-visualisatie laat het realistische texturen en kleuren zien waardoor u veel meer inzicht krijgt in het ontwerp. Marts Design maakt 3D-visualisties voor zowel interieurprojecten als bouwprojecten.

Huisvestingsscan

Het vinden van de juiste huisvesting biedt voor veel bedrijven een grote uitdaging. Er zijn diverse zaken die in overweging genomen moeten worden om een goede beslissing te kunnen nemen, zoals bijvoorbeeld de verwachte groei en de manier van werken. Maar dat is lang niet alles. Om uw organisatie te helpen bij het maken van de juiste keuzes heeft Marts de Huisvestingsscan ontwikkeld.

Als er een nieuw pand gekozen moet worden, is de locatie en het aantal vierkante meters belangrijk, maar ook de voorwaarden die horen bij een huurcontract. Extra zaken als berging, servicekosten en medegebruikers van een pand zijn ook zeker belangrijke zaken om mee te nemen bij het maken van een beslissing. Daarnaast is het heel belangrijk dat u weet wat u, naast het huisvesten van uw kantoor, wilt bereiken met de nieuwe locatie.

Het liefst zitten we zo vroeg mogelijk met u aan tafel. Soms blijkt dat er in de huidige situatie oplossingen aan te dragen zijn waardoor een verhuizing (nog) niet nodig is. Wanneer dit niet het geval blijkt te zijn, helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte locatie. Naast dat we op zoek gaan, geven we advies en maken we alvast een indelingstekening van de nieuwe locatie op basis van een ruw opgesteld programma van eisen waardoor u optimaal inzicht krijgt over de ruimte die u wilt gaan huren of kopen. Wat het kost hangt af van de oppervlakte van de werkvloer, maar bij een kantoor rond de 50 werknemers rekenen we ongeveer € 750,-. De indelingsplattegrond heeft u dan al als u tot huren of kopen overgaat en deze hoeft vervolgens alleen nog te worden gedetailleerd.